Fotograful profesionist face diferenta

O fotografie este un moment de emotie captat pe film, sau mai simplu spus o fotografie este o amintire frumoasa.  Daca aveti ocazia sa va casatoriti in Iasi, nu veti regreta, pentru ca Iasiul este un oras frumos, romantic, si mai are ceva pe deasupra. Un fotograf extraordinar se afla in Iasi, mai bine zis s-a nascut acolo, si de cand se stie captureaza pe film tot ce i se cere, atunci cand este contactat, si tot ce-i place atunci cand este in timpul liber.  Un fotograf profesionist va sti sa prinda pe film, sau mai nou, pe cardul de memorie al aparatului de fotografiat digital, momente speciale pentru orice eveniment. Fie ca e vorba de o nunta, o alta petrecere de genul acesta, un eveniment academic, politic, de familie, sau orice alta imprejurare, fotograful  din Iasi va capta cate o amintire din fiecare moment. Instantaneele sunt speciale poate si pentru ca reflecta emotiile unei anumite clipe, insa nu va ganditi ca doar asta poate fotografia acest fotograf minune. Nu, sedintele  foto pe care le organizeaza nu sunt deloc monotone, pentru ca alege locuri si persoane care pot transmite emotii si mesaje catre privitori. De la arhitectura, instantanee din natura si persoane simple care traiesc un moment important in viata lor, nimic nu-i scapa acestui fotograf.18

Cand spun ca fotograful face diferenta, imi imaginez ca si voi stiti asta deja. Un fotograf neiscusit va face poze nereusite, care va va scoate in evidenta defectele si partile mai putin bune. Insa daca alegeti fotograful profesionist, acesta va sti exact ce sa faca pentru a scoate la iveala trairile si emotiile dumneavoastra. Un fotograf care stie ce face va asculta si opiniile dumneavoastra, pentru ca este posibil ca voi sa preferati  fotografiile “regizate” si atunci nu are rost sa captureze si instantanee, sau va place sa fiti pozati dintr-un anumit unghi, sau doar din partea noastra “buna”.

O nunta in Iasi suna bine, dar o nunta la care fotograful profesionist din Iasi face pozele, fiti siguri ca suna excelent! Veti vedea cu ochii dumneavoastra ca fotograful face, intr-adevar, diferenta!