Fotograful de nunta genial se afla la Iasi

Noi, cele care urmeaza sa ne casatorim stim  cu adevarata ce inseamna stresul si alergatura de colo colo, fara incetare, in cautarea localului perfect, rochiei potrivite si fotografului  de nunta care sa ne faca sa aratam ca niste regine in ziua cea mare. Trebuie sa va anunt ca l-am gasit eu pe acesta din urma si se afla la Iasi.2

Dupa multe cercetari asidue, vizualizari de portofolii in numar atat de mare incat am si visat fotografii cu alte persoane straine in ziua nuntii lor, am gasit fotograful de nunta din Iasi, care face fotografii perfecte.  Dupa ce l-am gasit pe internet, i-am cercetat portofoliul de multe ori. Poate de prea multe ori. Cateva zile la rand am tot incercat sa gasesc un defect cat de mic, daca nu la fotografiile lui, la persoanele care erau fotografiate, insa nu am gasit nimic. Ori si mirii erau perfecti, ori el este responsabil de acest lucru.

Am hotarat sa contactez fotograful minune si sa stabilesc o intalnire cu acesta. Am aflat ulterior ca el lucreaza cu o echipa de fotografi profesionisti, care vor fi , toti, prezenti la nunta mea. Nu am avut nimic impotriva, mai multi fotografi , mai multe fotografii, nu?  Fara indoiala ca am observat din primele cinci minute profesionalismul si pasiunea cu care vorbeau despre meseria lor, si mai cu seama sa vad cum aceasta pasiune se impina atat de bine cu maiestria fotografiilor. Am inteles atunci ca doar o persoana speciala poate face acele fotografii, asa ca nici nu m-am uitat la pret cand am hotarat sa-I angajez pentru marea seara.

Tot ce vreau sa spun este ca desi nu sunt cea mai frumoasa femeie din lume, cand am primit albumul, frumos ambalat intr-o cutie sic de cadouri, am inteles de ce ma iubeste sotul meu. Aratam, intr-adevar, extraordinarsi asta fara ajutorul Photoshopului. Singurele lucruri necesare pentru aceasta performanta este iscusinta echipe fotografice si o alegere buna a unghiurilor perfecte.  Sunt mandra ca am ales aceast echipa si la orice alt eveniment din viata mea, il voi angaja pe acelasi fotograf profesionist din Iasi.

One Response to Fotograful de nunta genial se afla la Iasi