Cum gasesti fotograful de nunta la Iasi?

Daca esti din Iasi si urmeaza sa te casatoresti, atunci te poti numara printre norocoasele care vor avea fotografii de nunta reusite.  Spun asta pentru ca cel mai bun fotograf de nunta este in Iasi.  Desi s-ar putea sa nu-l gasesti din prima eu iti voi da cateva sfaturi prin care sa alegi fotograful potrivit cu tine. Acesta nu doar ca va fi in deplin acord cu tine, dar iti va da sfaturi despre cum sa pozezi, despre locul in care vrei sa faci sedinta foto, si multe alte detalii interesante care vor face din nunta ta una de neuitat.

In primul rand, cand te pregatesti de nunta este recomandat sa incepi sa te documentezi din timp cu privire la fotografi, operatori de imagine care sa-ti filmeze marele eveniment  si toate celelalte amanunte care sa faca din nunta ta un adevarat eveniment festiv.

Daca ai prieteni deja casatoriti si iti plac fotografiile lor de nunta nu ezita sa-I intrebi ce si cum. Acestia iti pot da o parere sincera despre fotogra, despre preturi si serviciile sale. Daca  esti prima din grupul tau care face pasul cel mare, atunci asigura-te ca vei gasi un fotograf bun, pe care sa-l recomanzi tu mai departe. Un alt mijloc de a gasi informatii despre fotografi il reprezinta chiar localurile ce organizeaza petreceri festive.  Mai toate restaurantele care gazduiesc evenimente festive au cativa fotografi si operatori cu care colaboreaza constant, asa ca ai putea sa ceri informatii  chiar de la locatia pe care ai ales-o pentru petrecere. Daca nu vrei asta, si vrei sa iti aduci propriul fotograf, poti foarte bine sa dai un search pe internet si vei gasi o multime de fotografi priceputi. Ai  grija totusi, nu orice fotograf priceput este si profesioninst, iar daca ai dubii, alege  fotograful profesionist. Nu  alege din prima orice fotograf iti iese in cale, sau primul operator pe care il gasesti pe internet. Mai bine priveste-le cu atentie portofoliul, vezi ce fel de fotografii prefera sa faca, vezi eventual daca au fost clienti multumiti care i-au lasat mesaje pe pagina de Facebook, sau pe site-ul personal. Mai tarziu stabileste o intalnire cu el, pentru ca abia atunci vei descoperi daca sunteti cu adevarat pe aceeasi lungime de unda. Daa poti relationa cu el cu usurinta? atunci fii sigura ca ti-ai gasit fotograful potrivit.

La aceasta prima intalnire puteti discuta  despre serviciile pe care le ofera si la ce preturi, intrucat cu toate stim ca si asta este un factor important in luarea deciziei.

Totusi la acest capitol, poti sta linistita, niciun fotograf de nunta din Iasi nu practica tarife exagerat de mari, as zice mai degraba direct proportionale cu serviciile oferite.

Din moment ce el se va ocupa de tot, de la efectuarea fotografiilor, pana la asezarea lor in albumul vostru, as zice ca merita sa castige cateva sute de euro, fara probleme.

Tot ce trebuie sa retii, la urma urmei, este ca fotograful de nunta este un personaj important in aceasta ecuatie, asa ca ofera destula atentie acestui lucru atunci cand il alegi pe cel mai bun fotograf profesionist din Iasi.