3 motive pentru care evenimentul tau are nevoie de o cabina foto in Iasi

Cabinele foto, in toate formele si marimile in care se gasesc acestea, sunt din ce in ce mai populare la mai toate evenimentele la care luam parte, ati observat? Pentru ca sunt foarte distractive, azi va dau inca alte 3 motive pentru care si evenimentul tau are nevoie de o cabina foto din Iasi.

Iti ajuti invitatii sa socializeze

O cabina foto Iasi poate fi punctul de plecare ale unor conversatii interesante. Sa nu mai vorbim de faptul ca este posibil ca unii dintre invitatii tai s-ar putea sa nu se cunoasca intre ei . In felul acesta ii ajuti sa se cunoasca si le dai un prilej de veselie si de buna dispozitie, care cu siguranta va molipsi si pe altcineva.

slider2-cabina-foto-iasiDu experienta la nivelul urmator

Cumstim ca o imagine face cat o mie de cuvinte, si cum traim in era tehnologiei, este evident ca toate pozele care se vor face vor ajunge la un moment dat pe internet. De ce sa nule usurezi acest procss. Cu ajutorul celor de la cabina foto Iasi, poti sa conectezi un smartphone ori o tableta la cabina foto si invitatii tai pot distribui instantaneu toate fotografiile reusite.

Ca tot vorbeam de tehnologie, acum exista si cabine foto cu touchscreen, cu imprimante incorporate care sa imprime fotografiile instantaneu. Le poti transforma in marturii ale petrecerii cu ajutorul unei semnaturi electronice pe spatele fotografiilor.

Da tonul petrecerii

Cu siguranta principalul avantaj al cabinelor foto este distractia. Avand in vedere ca vin la pachet cu tot felul de accesorii haioase, este usor de inteles de ce tot mai multa lume le cauta. Le poti asorta evenimentului, sau poti sa creezi un intreg colt al distractie care sa fie in ton diferit de restul petrecerii. Invitatii tai se vor simti din nou copii si nu vor mai vrea sa plece de la petrecerea ta.